•  

 

Disco & Karaoke

Fények, füstgép és akár táncosok is rendelhetők. Nagyszerű lehetőség, hogy kipróbálhatjátok, hogyan is szól a hangotok színpadon, zenei kísérettel. Hívd a Boldogpark csapatot, keress a több mint 3000 dalból, és máris tiéd a színpad, ahol kivetítőn is nézheted a dal szövegét.
Rendelhető több vezeték nélküli mikrofon, állványos hangfalakkal, Optikás diszkó fény, Színes neon csövek, Füstgép, Buborékfújó, Óriás kivetítő, Ajándékok, Tombola, Hivatásos műsorvezető, Hivatásos lemezlovas, Fotós, Technikai személyzet.


Tánc & Aerobic


Nagy divatja van a tánciskoláknak, és sokan szeretnek is táncolni. De nem mindegy hol és milyen oktatóval. Oktatónk Országos és Európa Bajnok, hip-hop és electric dance kategóriában. Zumba vagy aerobic rendelhető egészségnapra és nagyszínpadra. Szívesen látunk magánóráinkon is.
Rendelhető Zumba, Salsa, Hip-hop és Electric dance oktató, Aerobic bemutató, Csoportos óra vagy magán óra, Műsorra felkészülés, Szalagavató, Osztálytánc több stílusban, Fellépés táncosokkal és énekesekkel


Bohóc & Mikulás


Műsoraink interaktívak hiszen a gyerekeket bevonjuk a játékokba, vetélkedőkbe. Külön kérésre gyerek és éneklő bohóc rendelhető. Sokan az ország legszínesebb és legbolondosabb bohócainak tartanak minket. Bohócunk lufit hajt és ezekkel játékokat szervez. Minden rendezvényünknél, minden gyermek kap valamilyen kisebb ajándékot. Öreg mikulásunk, krampusszal látogat el a gyerekekhez. Elmeséli mi történt vele és Rudolf szarvasával.
Kérhető: 2 felnőtt bohóc, 2 gyerek bohóc, 1 óra műsoridő, Mini hangosítás, 50db dekor lufi, 50db modellező lufi, Arcfestés, Kézfestés, Testfestés, Csillám tetkó, Télapó, Télanyó, Krampusz, Ajándékok, Vetélkedő


Fotóstúdió


A Boldogpark egy élményeket kínáló műsor kavalkád, amiben profi fotós is van. Hiszen van aki szeretné megörökíteni aznapi rendezvényét. Az oldalunkon lévő összes képet is természetesen mi készítettük.
Csapatunk vállalja diákok és tanárok fotózásait, ballagási képek, osztályfotók készítését, előhívását és nyomtatását. Természetesen az iskolában fotózunk, hiszen így a legkényelmesebb a diákok és a tanárok számára. Ilyenkor átköltözünk az iskolába. Teljesen INGYEN megyünk a helyszínre és az osztályfőnöknek és az igazgatónak a portrékép és a csapatkép ajándék. Fizetni csupán a kiválasztott képekért kell.
Fotó rerenciáinkat IDE KATTINTVA megnézheti!

ÁRAK ÉS INFORMÁCIÓK ITT


Szolgáltatásainkat úgy hasonlítsa össze más szolgáltatókkal, hogy mi garantáljuk a jó hangulatot, a feledhetetlen élményt és a profizmust! ;)

 

 • Disco & Karaoke

  Bárkinek lehetősége van énekelni vagy táncolni

  Több mint 3000 karaoke dal és több ezer hazai vagy külföldi sláger választható nálunk. Akár füstgépet vagy buborékfújót is tudunk vinni.

  Tovább...
 • Tánc & Aerobic

  Táncoktatás és táncfellépések szervezése az egész országban

  Jack Dance School, melynek alapítója már Országos Bajnok és Európa Bajnok lett. Nálunk elsajátítható a hip-hop, electric és a salsa alaplépései.

  Tovább...
 • Bohóc & Mikulás

  Az ország legszínesebb és legbolondosabb bohócai

  Műsorunk interaktív, mert a gyerekeket bevonjuk a játékokba, vetélkedőkbe és a táncba. Mikulásunk pedig minden évben elkápráztatja a gyerkőcöket.

  Tovább...
 • Céges & Privát

  Szülinap, gyereknap, farsang ránk mindig számíthat

  Szállítható felszerelésünk van, amellyel kombinálhatók az említett műsoraink. A vetélkedőknél értékes ajándékokat kapnak a gyerekek.

  Tovább...